Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Rólam

Orvos-természetgyógyászként jelenleg még Németországban tanulok egy új szakmát, mert csak ebben az országban oktatják szakvizsga szinten a pszichoszomatikát. A legtöbb testi betegség kiváltásában jelentős szerepet játszik a lelki tényező, a stressz és a különböző fajta konfliktushelyzetek megélése a munkahelyeken és a magánéletben egyaránt. A megoldás a kiváltó ok megtalálása célzott beszédtechnikákkal, ami közvetve segít a problémák feltárásában és megszüntetésében.

33 éve gyógyítással foglalkozom. Igazságügyi orvosszakértőként nyílt ki a szemem és láttam meg új alternatív lehetőségeket a gyógyítás területén.

A gyógyszerek mellék- és kölcsönhatásait tanulmányozva rájöttem: a kevesebb gyógyszer (csak ha szükséges) kombinálva más alternatív, kiegészítő akár természetgyógyászati módszerekkel sokkal hatékonyabb és eredményesebb, látványos változásokat idéz elő és idővel javulásokhoz vezet.

A sokak által ismert egészségtudatos téma itt teljesen más szemszögből lesz körüljárva. 

A tudattalanban elrejtett szokásainkat, hiedelmeinket fogjuk nagyító alá venni. 

Megmutatom, hogyan tudja bárki a tudattalan elméjében lévő félelmeit, gátlásait és annak kiváltó okait megtalálni és hogyan talál rá a számára optimális megoldás/ok-ra.

Egészségtudatosság sikert eredményez az élet bármely területén. Ki ne szeretne sikeres lenni?

A tudattalanban lévő "rossz" szokásokat "jó" szokásokká lehet változtatni a gondolkodás megváltoztatásával. Hogyan változtasd meg a rossz szokásokat, ha nem is tudsz róla, hogy léteznek a tudattalan elmédben és emiatt nem vagy sikeres? A félelmek amik gátolnak, hogy a célod elérd, a tudattalan elmédben vannak.

Ez a blog egészségtudatosságra és sikerre vágyó nőknek készült.

Tartalmaz teszteket, kérdőíveket, módszereket és technikákat, gyakorlatokat, mely megtanít arra, hogyan találd meg az igazi éned, mely által mélyebb önismeretre teszel szert és sikereket érsz el az életedben.

 37059070_2097764477129543_7465826098836668416_n.jpg


A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegtudatoslady.blog.hu/api/trackback/id/tr3716006298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása